Friday, November 2, 2018

CARDONIOCardonio


OVER CARDONIOCardonio
Cardonio is een vooruitgaande installatiekaart die is ingesteld om de must-have te zijn voor elke houder van Bitcoin of mogelijk Ether Cryptocurrencies. hetzelfdehet is onberispelijk geschikt voor iedereen die via contanten buitenaards geld over de hele wereld verbrandt. In principe gestructureerd als een antwoord voor degenen binnen de Cryptocurrency-groep, wat maaktCardonio zo'n opwindende en uitzonderlijke open deur is dat kaarthouders moment-krediet-uitbreidingen kunnen verankeren door gewoon hun huidige Crypto-bezittingen als beveiliging te gebruiken.


ONZE BETALING BIEDT

Het kader voor elektronische aflevering is in de loop van de afgelopen decennia geleidelijk gegroeid vanwege de groeiende verspreiding van webgebaseerd accountbeheer en winkelen. Naarmate de wereld meer vooruitgang boekt met innovatieverbetering, kunnen we de beklimming van elektronische installatiekaders en gadgets voor het voorbereiden van afleveringen zien. Naarmate deze uitbreiding, verbetering en levering van veilige online-termijnbeurzen plaatsvindt, neemt het niveau van de cheque en de gelduitwisseling af.

Een opvallende van de meest gangbare afleveringvormen online zijn credit- en platina-kaarten. Anders dan deze, zijn er bovendien keuzedistributiestrategieën, bijvoorbeeld bankuitwisselingen, elektronische portefeuilles, slimme kaarten of bitcoin-portemonnee (bitcoin is het meest voorkomende cryptografische geld).



Cardonio Creditcard soorten:

De verbeteringsgroep zal vier soorten oplaadkaarten uitgeven waarop het mogelijk is Bitcoins, Altcoins en crypto-munten van de ERC-20-standaard op te slaan. De egalisatie van termijnen, de geschiedenis van activiteiten en de maat van de commissie worden weerspiegeld in de draagbare toepassing voor Android en iOS, waarmee u meer dan 23 soorten geldvormen kunt wijzigen en termijnen naar 120 landen kunt verzenden. De ontwerpers benadrukken dat afbetalingen in fiat-geld een positief tempo hebben, het podium brengt geen extra kosten in rekening.

Standaard Visa (rood, blauw en groen)

De Mastercard wordt gegeven aan de eigenaren van 500 CFGT-tokens, het record is gratis, beurzen of geldopnames voor maximaal $ 500 per maand worden niet aan kosten blootgesteld, op dat moment betaalt de klant 0,5% van de wisselkoers. De beloning voor klanten - cashback in de orde van 0,25% van de maat van elke aankoop.

Gestold wit (Chillingly White)

De plastic kaart is in handen van de eigenaars van 2500 CFGT-tokens, waardoor ze ongeveer 30 dagen op dezelfde pariteit blijven. Record onderhoud is gratis, de omvang van de cashback is 0,5% van elke aankoop. De klant kan voor elke maand geld wisselen tot 1000 dollar voor niets uit eigen zak.

Beperkt vrijlatingsgoud

De Limited Gold Series is toegankelijk voor eigenaren van ongeveer 10 duizend CFGT-tokens die ergens rond de 90 dagen op de egalisatie worden gezet. De terugname en uitwisselingsbeperking van maand tot maand is 2,5 duizend dollar, op dat moment kreeg ieder het geld voor het bedrag waarvoor een provisie van 1,5% verschuldigd was. Klanten krijgen een cashback van 1% op alle gemaakte aankopen.

Beperkte release donker

De ChargeCard van de Limited Black Series is toegankelijk voor de eerste duizend eigenaren van 50.000 CFGT-tokens, waardoor ze voor 180 dagen in de record worden bewaard. Het item geeft grenzeloze uitwisselingen tussen eigenaars zonder commissies, de geldopname van maand tot maand is 20 duizend dollar. Klanten ontvangen cashback in de maat van 2% van de maat van elke aankoop.








Belangrijkste kenmerken

Geef de algemene bevolking de kans om te kopen door middel van Ether of Bitcoin met behulp van fysieke kaarten zoals standaard krediet / verplichting-rekeningen.

Aankoop waar conventionele credit / charge-kaarten worden erkend - zowel op het web als gangbare POS-kaarttermijnen zijn toegankelijk.

Het onopvallende onderscheid tussen de manier waarop Cardonio-kaarten en individuen over het algemeen Masterards gebruiken, is dat de correcte maatstaf voor aankopen die via de Cardonio-kaart worden gedaan, geleidelijk van ETH / BTC wordt verhandeld. Dit houdt in dat wanneer de kaart wordt geruild van de portaalsite voor geldautomaten of POS-uitgiftes, de rest van de gelijkschakeling veilig wordt opgeborgen in de huis-aan-huisportefeuille van de klant met toegangsvoordelen.Cardonio kaarten en individuen gebruiken over het algemeen Mastercards is dat de juiste maat van de aankopen via de CardonioKaart wordt geleidelijk verhandeld van ETH / BTC. Dit houdt in dat wanneer de kaart wordt geruild van de ATM- of POS-installatieportal, de rest van de equalisatie veilig wordt opgeborgen in de buurt van de klant.

Gebruik de draagbare Cardonio-toepassing om contant geld te wisselen tegen de ideale interbancaire rente.Cardonio draagbare toepassing om contant geld te wisselen tegen de ideale interbancaire rente.

Waardeer de equivalente interbancaire rente elke keer dat u koopt met Cardonio Card.Cardonio Kaart.

Stuur contant geld van Cardonio App voor niets uit eigen zak naar 23 landen en 120 landen over de hele wereld.Cardonio Meld u aan voor niemands geld aan 23 naties en 120 landen over de hele wereld.

Het verzenden van contant geld tussen Cardonio App-clients is gratis en bovendien live. Geld wisselen is snel toegankelijk via de Cardonio Card van de verzamelaar.CardonioApp-clients zijn gratis en bovendien live. Geld wisselen is snel toegankelijk op de verzamelaarCardonio Kaart.





                                                OVER ONZE TOKENVERKOOP


Token verkoop 

ICO-STATUS: IN VOORVERKOOP. 

Voeg toe aan SUPPLY: 

VOORKOMEN 550MILLOINS PRIJS: 0.02 $ 

Laatste fase prijs: 1,5 $ 

NAAM 

Cardonio TOKEN (CDO) 

Kosten 

1 CDO = $ 0,02 USD 

Convention PROJECT 

Capaciteit ERC20 

Gevoelige CAP TOKEN 

220 MILJOEN CDO 

Deal HARD CAP TOKEN 

360 miljoen CDO 





Voor meer informatie over Cardonio, kunt u de volgende link bezoeken:
 Website:   https://cardonio.com/
Whitepaper:   http://static.cardonio.com/cardonio-whitepaper.pdf
Facebook:   https://www.facebook.com/Cardonio-191286528410156/
Telegram:   https: // t / me / CardonioOfficial
Twitter:   https://twitter.com/Cardoniotoken

  
                            AUTEUR: clif4d
  https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1713971

No comments:

Post a Comment

XPetroleum

Το XPetroleum είναι μια υπερ-μοντέρνη φάση λαδιού που εξαρτάται από το μπλοκ αλυσίδας Ethereum με απότομες συμβάσεις.  Το XPetroleum δημι...