Saturday, December 22, 2018

iovo


IOVO is een wereldwijde open systeemdatabase die zal worden gebruikt om gegevens te sparen en te verhandelen afhankelijk van een assortiment van kwantitatieve achtingsresources.
In een rundown zou de IOVO-taak toezicht houden en recordcijfers behalen door een wereldwijd gedecentraliseerd overzicht te geven van alle informatie die door kopers is geproduceerd. Op deze manier, met IOVO als hoofdtaak, krijgen informatiehouders de volledige specialist over de informatie die ze produceren en stellen ze dus geen geavanceerde bevorderende verenigingen in staat om die informatie te gebruiken zonder toestemming van de eigenaar
.IOVO is een afkorting voor "Internet Of Value Omniledger ". Het is een gedecentraliseerde onderneming in de hoop volledige toegang en deskundige van informatie-eigendom te verlenen aan de persoon die de informatie levert. Het is de primaire gedecentraliseerde individuele achtingregeling die mensen de expert opdraagt over de informatie die zij creëren.

Iovo? 

De eis voor een buitenstaander, die pleit voor informatie-eigenaren en hen in contact brengt met geavanceerde reclamebureaus, is betrouwbaar vereist. Deze zouden geavanceerde reclame-associaties in staat stellen om toestemming van de eigenaar van de informatie te vragen om hun informatie te gebruiken en wanneer in werkelijkheid begint het systeem. 

Dit is de reden dat het IOVO-stadium van plan is het bezit van informatie te decentraliseren en aan te passen om mensenlevens te verbeteren en tegelijkertijd gebruik te maken van de haalbare blockchain-ontwikkeling.

Welke problemen licht IOVO op? 

IOVO is een gedecentraliseerd database biologisch systeem. Het is gewijd aan het geven van informatie over eigendom en controle over informatie en de aanpassing ervan aan degenen wier leven het produceert: individuen. IOVO is ingebeeld en is bedoeld om de eindkracht te verankeren over de volledige informatie van klanten en hoe deze wordt gedeeld. Klanten kiezen wat wordt blootgelegd, wie krijgt er toegang, en wat ze moeten betalen. Cliënten claimen al hun eigen informatie en eventuele verdere informatie die daaruit wordt verkregen (bijv. Scorings). Dit maakt IOVO een algemene database die de infrastructuur organiseert - een wereldwijde kluis van elk soort van informatie gerelateerd leren, en bovendien een database van alle denkbare scoreschalen en data die uit dat leren is voortgekomen. 

Hoe IOVO werkt.

De belangrijkste taak van de IOVO-onderneming is om klantinformatie die afkomstig is van de geassembleerde toepassing en afhankelijk van het gedecentraliseerde IOVO-systeem te overzien (verzamelen en opslaan) om een andere klant of vereniging te beperken tot het verkrijgen van die informatie zonder toestemming van de eigenaar. 

Ze vullen als de verbinding tussen informatie-eigenaren en verenigingen in met het doel dat wanneer eigenaren deze verenigingen goedkeuren om hun informatie te gebruiken, zij de overeengekomen vergoeding of vergoeding krijgen. In elk geval is het de eigenaars toegestaan te kiezen welk deel van hun informatie zij nodig hebben om deze verenigingen ter beschikking te stellen, terwijl zij alsnog een geaggregeerd gezag over deze verenigingen behouden. 

Het p2p-idee van de IOVO-taak stelt clients in staat om zich aan te sluiten en toegang te krijgen, en daarna om uitwisselingen te maken. Deze uitwisselingen worden gecontroleerd door validators die een slim contract bevatten, wat aanleiding geeft tot een beloningskader om te regelen dat wordt uitgegeven door de IOVO-bevestiging van significante waarde (POV).

IOVO TOKEN 

IOVO-token zal worden gebruikt om de ontwikkeling en vooruitgang van de fase te verbeteren, het zal een methode zijn voor het belonen van klanten. het zal worden gebruikt als een afbetalingsstrategie voor alle uitwisselingen in de fase. 

TOKEN Data 

TOKEN Afbeelding: IOVO 

HARD Top: $ 30 MILJOEN USD 

Erkende monetaire vormen: ETHEREUM (ETH), BITCOIN (BTC) ETHEREUM (ETH), BITCOIN (BTC) 

IOVO-waarde: 1 IOVO = $ 0,12 USD 

ONVERKOCHTE IOVO TOKEN: Verbruikt

Ga voor meer informatie naar de volgende links:

Website: http://iovo.io







No comments:

Post a Comment

XPetroleum

Το XPetroleum είναι μια υπερ-μοντέρνη φάση λαδιού που εξαρτάται από το μπλοκ αλυσίδας Ethereum με απότομες συμβάσεις.  Το XPetroleum δημι...