Saturday, December 8, 2018

IRONX




Deze audit draait om de IronX ICO-onderneming voor de digitale valutahandel. 

Dit is een gezamenlijk streven van de IronFX Group-organisaties - de belangrijkste fase in het wereldwijd uitwisselen via internet en de EmurgoHK Group - de maker en ontwerper van de vruchtbare blockchain-onderneming Cardano en ADA Coin. Samen bouwden ze 's werelds eerste volledig gerichte handel op, met een hoge mate van beveiliging, die haar klanten de kans zal bieden middelen in te zetten voor digitale valuta en fiat-middelen. 

Op dit moment heeft de cryptografische geldindustrie verschillende problemen die echte obstakels vormen voor potentiële financiële specialisten en de verbetering van het bedrijf al met al beperken. Onder hen zijn een paar opmerkelijke: hoge onvoorspelbaarheid en lage liquiditeit, die de verandering in fiat monetaire normen lastig maken; afwezigheid van solide instrumenten om financiële specialisten te beschermen tegen fraudeurs; lage aard van administratie en veiligheid op stadia die overheden in staat stellen om cryptografische vormen van geld uit te wisselen.


Visie 


Onze visie is om een cryptohandel te maken die is gemaakt in het licht van de conventionele dealer. Dit is de reden dat we het beste in de standaardhandel van IronFX, met de beste in crypto EmurgoHK, hebben geconsolideerd om een crypto-uitwisseling van wereldklasse te maken. We hebben onze handel nodig om de administraties aan te bieden waar verkopers gebruik van maken en deze te consolideren met de voordelen van het uitwisselen van de digitale valutapresentatie. We moeten ook crypto-handelaren vertrouwd maken met de voordelen die conventionele uitwisselingsaanbiedingen bieden.


Hoofdfunctie IRONX Exchange 



Ultrahoge uitvoeringsengineering voor het verzorgen van ondernemingen op wereldschaal 
Versnelde uitvoering; 1 miljoen makelaars per seconde 
Natuurlijke, eenvoudig te gebruiken interface 
Hight-review beveiliging en informatiebeveiliging 
Rechtlijnige raamwerken van het bord 
Constan, yop-of-the-line kaderuitvoering 
Blunder-identificatiecodes op alle records 
Continu dynamische, krachtige database 
Uitgebreide bijdragen en bijdragen van clienten 
Snelle failover-ondersteuning 
Rechtlijnige raamwerken van het bord 
HFT bekwame raamwerken 
Controle en alarm 
Consistente beveiligingsmodus 
Eenvoudige FIAT-to-Crypto-koopmogelijkheden




IRONX TOKEN SALE: 

Het IRX ERC-20 Utility-token wordt ingevuld als het primaire token in de IronX Exchange, waarmee het gebruik van het framework wordt ondersteund. Uitgaven die in IRX-tokens worden betaald, brengen een afwaardering met zich mee, wat ertoe leidt dat incontinente verkopers IRX gebruiken voor alle kosten en uitwisselingen. Houders van IRX-tokens profiteren ook op verschillende manieren. Met het oog op holdingniveaus zullen ze gekwalificeerd zijn voor extra administraties en motivators in de IronX - IronFX Group biologische gemeenschap.


Token data 

Token IRX 

Stage Ethereum 

Type ERC-20 

Tokenwaarde 1 IRX = 0,42 USD 

Tokens beschikbaar om te worden gekocht 82.308.213 IRX 

Speculatie-informatie 

Koop ten minste 100 USD 

Monetaire normen BTC, ETH, USD, EUR, JPY 

Fijne top 18.000.000 USD 

Harde top 50.000.000 USD



Einde 


De IronX Exchange is van plan om klanten in staat te stellen hun Crypto en digitale valutadossiers van IronX Exchange te gebruiken om hun positie / introductie in het webgebaseerde uitwisselingsstadium van IronFX Group consequent te verplaatsen of te verplaatsen op een manier die vaardig, snel en zonder problemen is. kosten, door gebruik te maken van de algemene back-office wervelkolom en de best besparende geld- en afleveringstechnieken die toegankelijk zijn voor de IronFX Group. Evenzo zal het vergaren van bestaande kennis met betrekking tot Risicobeheer, Accountbeheer en Compliance Management worden gebruikt als een grenzeloze uitbreiding die de weg naar het verplaatsen / situeren van digitale valutauitwisseling naar conventionele web-gebaseerde exchanging stimuleert.





voor meer informatie of vragen over het project, bezoek de onderstaande sociale links ...

Website:  https://ironx.io/

Whitepapper:  https://ironx.io/IronX_WP_Version_1.2.pdf

Bounty:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=5060579.0

Telegram:  https://t.me/IronX_exchange

Twitter:  https://twitter.com/IronXExchange

Facebook:  https://www.facebook.com/IronX-165411397629420/

                              

   AUHER: CLIF4D




No comments:

Post a Comment

XPetroleum

Το XPetroleum είναι μια υπερ-μοντέρνη φάση λαδιού που εξαρτάται από το μπλοκ αλυσίδας Ethereum με απότομες συμβάσεις.  Το XPetroleum δημι...