Sunday, November 11, 2018

ORBIS?






ORBIS? 

Orbis Solutions heeft enorme plannen om fysieke vestigingen over de hele wereld voort te stuwen. Onze vestigingen worden uitgerust met geldautomaten met zelfvoordeel en op AI gebaseerde Virtual Assistance. De vestigingen van Orbis zullen een breed scala aan monetaire administraties bieden die afbetaling, uitbetaling, terugtrekking, opslag en venture-administraties omvatten. 

De monetaire takken van Orbis, die een gemechaniseerd en gedecentraliseerd bedrijf zijn, zullen geen arbeiders hebben met als einddoel een strategische afstand te bewaren van menselijke blunders en misrepresentatiekans, voor deze situatie zullen onze klanten worden bediend en geholpen door Artificial Intelligence Virtual Chat Robots en Hologrammen. 

Geen van onze klanten zal de ontevredenheid voelen over wisselkoersen, lui zitten en vreselijke klantadministraties. 

Geavanceerde delen ontwikkelen zich aanzienlijk en dat is wat we gebruiken voor ons werkmodel. Een algemeen inventief uitwisselingsvoordeel met zowel fiat- als cryptografische vormen van geld was tot nu toe zeer onbestaande, dus we hebben de methode ontdekt om deze leegte te vullen door het aanbieden van Orbis Money Transfer en Investment Project.




Missie 

Orbis is bedoeld om in 2020 geldgerelateerde toegang te geven aan 3 miljoen niet-gekapitaliseerde personen in Latijns-Amerika, Azië en Afrika met de associatie van een buitenstaander (bank) die zelfrendement beschikbaar kan stellen voor het beheren van rekeningen. 

De Orbis-onderneming biedt de mogelijkheid aan niet-gemarkeerde personen om een ​​platina-kaart, een mobiele telefoon met de Orbis Payment Mobile-applicatie, gestandaardiseerde identificatie en QR-codes te bezitten, door middel van de grootmoedige onderneming die wordt gefinancierd door de voordelen van de organisatie. 

De banken en de huidige strategieën voor de uitwisseling van afleveringen die door mensen worden geleid, hebben talloze menselijke blunders aangetoond die voor klanten storend en vervelend kunnen zijn. 

De som die een man kan uitwisselen, zal grenzeloos op een ferme manier of in twee richtingen worden uitgevoerd, waarbij misrepresentatie en trucs worden voorkomen. 

Orbis heeft een beschermd raamwerk gestructureerd dat in de verre toekomst zal worden opgezet in Orbis Branches met Self-Benefit-geldmachines en door de computer gegenereerde reality-bezoekrobots die tijd en menselijke foutenkwesties kunnen overweldigen. 


Onze groep werkt voortdurend aan het kweken van nieuwe hoogtepunten, eerder de ontlading, die het leven van talloze individuen zou kunnen versoepelen en goed en goed zou kunnen verschijnen, en ook andere nieuwe organisaties zou kunnen creëren, waardoor individuen hun eigen start-up gemakkelijker zouden kunnen runnen.




Problemen en oplossingen 

Het huidige monetaire kader is intensief geïntegreerd en dient grotendeels de belangen van slechts een paar echte spelers. Dit zijn de banken en budgettaire organisaties die we vandaag wereldwijd zien, die een persoonlijk belang hebben bij het houden van hun bedrijf zoals gebruikelijk. De huurovereenkomst die op zoek is naar het gedrag van deze massaal verspillende en over het algemeen verouderde bedrijfsstructuren, is schadelijk gebleken voor de verwezenlijking en de kans van bijna elke andere persoon op de planeet. 

Modellen van hun teleurstelling nemen de wereldwijde monetaire noodsituatie van 2008 en de Europese soevereine verplichtingenramp van 2010 in beslag. Dit waren beide duidelijke vertoningen die verandering fundamenteel was. 

De gerelateerde problemen die ORBIS verwacht aan te pakken zijn als volgt: 

• De verwijdering van hoge uitgaven en exorbitante obstructies voor de doorgang door de evacuatie van buitenstaander-bemiddelaaradministraties 

• Een opmerkelijke afname van de wachttijden - uitwisselingen moeten een kort moment zijn, niet verplicht op werkdagen en zakelijke lange stukken conventionele fysieke banken 

• Self-benefit en geen gedwongen afkappunten 

• Verwijdering van verward drukwerk en administratie 


Deze en meer zullen worden afgehandeld door het ORBIS-werkgebied, ATM en veelzijdige stadia, die door individuele personen kunnen worden gebruikt en die een overwogen, eenvoudig te gebruiken structuur zullen gebruiken.

HOE DE BETALING GESCHIED IS 



Orbis TOKENS 

Regelmatig heeft het coderingsstadium slechts een enkele precaire waarde contant geld. Orbis begeleidt ten minste twee soorten tokens, ORBIS Coin (ORBS) en ORBISInvest Coin (ORBSi). Orbis maakt het eenvoudig om portefeuilles met twee soorten munten te gebruiken. 
ORBIS-tokens worden gemaakt met een beperkt aanbod van 8 miljoen fiches en de kosten beginnen bij EUR 0,50. Circulemunten worden gebruikt om veilig reserves uit te wisselen met als doel dat klanten geen geld verliezen.
                                                         ONZE ROEMMAP 

Voor aanvullende informatie PLS VIST DE LINKS HIERONDER

Ann Thread:  


AUHER: CLIF4D

No comments:

Post a Comment

XPetroleum

Το XPetroleum είναι μια υπερ-μοντέρνη φάση λαδιού που εξαρτάται από το μπλοκ αλυσίδας Ethereum με απότομες συμβάσεις.  Το XPetroleum δημι...